آموزش وردپرس

ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان

ویزای آلمان شامل افرادی میشود که برای مدت زمان معینی قصد بازدید از این کشور دارند.

برای دریافت فرم ویزا ، باید از طریق وب‌سایت سفارت و یا مراجعه‌‌ حضوری به سفارت آلمان اقدام کرد و حضور متقاضی برای انجام مصاحبه حضوری الزامیست.

متقاضی میباست چند هفته زودتر از تاریخ سفر برای اخذ وقت سفارت و ویزای آلمان اقدام کند چرا که بدلیل بالا بودن تعداد متقاضیان برای اخذ ویزای آلمان این پروسه ممکن است چند هفته به طول بینجامد.

فرم ویزای آلمان باید برای هر نفر جداگانه و در دو نسخه کامل شود حتی برای اعضای یک خانواده.

ویزای توریستی آلمان
ویزای توریستی آلمان

این فرم را میتوان از سایت  www.teheran.diplo.de  و یا از سفارت آلمان واقع در تهران_خیابان فردوسی، شماره ٣٢٤– ٣٢٠
دریافت نمود.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای آلمان

  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه
  • سه قطعه عکس رنگی
  • آدرس محل کار و منزل به طور دقیق
  • اشتغال به کار متقاضی
  • پرینت ماه اخر حساب بانکی
  • ترجمه‌  سند ملک
  • بیمه مسافرتی
  • بلیط هواپیما یا رزرو قطعی رفت و برگشت به  آلمان
  •  فاکتور پرداخت‌شده‌ هتل در آلمان برای کل مدت اقامت

 

نکات قابل توجه

  • کلیه مدارک باید با ترجمه انگلیسی به سفارت تحویل داده شود.
  • کپی پاسپورت باید از صفحه یک تا پنج و صفحاتی که دارای مهر ویزا میباشد گرفته شود و اعتبار ان باید شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه ویزای در خواستی باشد.
  • در صورت داشتن همراه دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید6*4
  •  کارمندان دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
    کارمندان خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
    صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
    دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
    مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی
  • پرینت حساب بانکی در سربرگ انگلیسی و مهر شده تحویل سفارت شود.
  • دو سری کپی از اصل مدارک فارسی ملک

صدور ویزای آلمان معمولا دو هفته و در بعضی از موارد نهایتا شش هفته به طول می انجامد.

سایت ادبی شعر ناب