آموزش وردپرس

وقت سفارت یونان

وقت سفارت یونان در مرداد و شهریور ماه پر شده است

وقت سفارت یونان برای اوایل آبان ماه موجود می باشد

اخذ وقت سفارت یونان با کمترین هزینه و در کوتاهترین زمان ممکن
اگر به دنبال سریع ترین راه برای اخذ وقت سفارت یونان هستید, با ما تماس حاصل نمایید  88179371 – 88179879

وقت سفارت یونان
وقت سفارت یونان

ویزای توریستی یونان به افرادی تعلق می گیرد که قصد بازدید از کشور یونان و یا ورود به حوزه ی شینگن از کشور یونان را دارند , متقاضیان با داشتن ویزای توریستی یونان اجازه ی کار کردن در کشور یونان را ندارند و برای اشتغال در کشور یونان نیاز به اخذ ویزای کار می باشد و ویزای توریستی یونان صرفا برای بازدید و گردشگری صادر خواهد شد.

فاصله ی میان شما و ورود به سفارت یونان تنها یک تماس تلفنی با شماره های 88179371 – 88179879 میباشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ وقت سفارت یونان:

ارسال اسکن رنگی پاسپورت از طریق ایمیل یا تلگرام
مشاوره ی رایگان با همکاران ما (تلفنی – حضوری)
واریز مبلغ
ارسال فوری ترین وقت سفارت یونان از سوی ما برای شما

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای یونان

(تمامی مدارک پس از ترجمه نیاز به تایید وزارت امورخارجه و دادگستری دارد)

  • شناسنامه (نیاز به ترجمه ی رسمی دارالترجمه و کپی از تمامی صفحات آن)
  • گذرنامه (کپی از پنج صفحه ی اول پاسپورت و صفحاتی که مهر ویزا یا لیبل ویزا دارند)
  • فرم تکمیل شده ی ویزای شینگن
  • دعوتنامه (در صورتی که از شخص و یا سازمان و یا نهاد خاصی دعوتنامه دارید)
  • دو قطعه عکس 4 * 3 (عکس رنگی , به تازگی گرفته شده باشد , واضح , بدون عینک , گردی صورت کاملا معلوم باشد , عکس از بالای شانه تا بالای سر باشد)
  • پرینت حساب بانکی 3 ماه گذشته با گردش مالی مناسب
  • ضمانت نامه بانکی به ارزش صد میلیون ریال به ازای هر نفر
  • مدرک تحصیلی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از آخرین مدرک تحصیلی و دو سری کپی از آن )
  • سند ملکی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از سند ملکی متقاضی یا همسر به همراه کپی از تمامی صفحات آن , اختیاری می باشد)
  • پول نقد (مبلغ 60 یورو پول نقد برای ارائه به سفارت)
  •  هتل (اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها در صورت دارا بودن برنامه ی سفر)
  • بلیط هواپیما (رزرو بلیط هواپیما)
  • بیمه ی مسافرتی برای تمام زمان اقامت در کشور یونان به همراه اصل و کپی آن

نکته: متقاضیان وقت سفارت و ویزای یونان با توجه به شرایط شغلی و یا تحصیلی خود نیاز به آماده کردن مدارک های دیگری نیز دارند که می بایست برای اخذ ویزای یونان به سفارت یونان تحویل دهند و تمامی مدارک گفته شده نیاز به ترجمه ی انگلیسی و یا یونانیی دارند.

کارمندان بخش دولتی

  • فیش حقوقی سه ماهه ی آخر
  • حکم کارگزینی
  • پرداختی شش ماهه ی بیمه یا کارت پرسنلی صادره از سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه

کارمندان بخش خصوصی

  • گواهی اشتغال به کار (مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی به انگلیسی ترجمه شود و همچنین گواهی 6 ماه سابقه بیمه قبل از سفر برای ارائه به سفارت الزامی می باشد)

مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها

  • آخرین روزنامه رسمی که از تاریخ آن بیش تر از 3 سال نگذشته باشد

دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها

  • هیئت علمی (کارت عضویت)
  • دانشجویان (کارت دانشجویی)

نکته: برای خانم های متاهل ارائه ی فیش حقوقی و یا جواز کسب همسر همراه با ترجمه الزامی می باشد.

 

جهت پیشگیری از اتفاقات احتمالی در زمینه ی اخذ ویزای یونان و وقت سفارت یونان به نکات زیر توجه نمایید

  • از مراجعه ی حضوری به سفارت یونان بدون اخذ وقت سفارت یونان خودداری کنید
  • برای اخذ ویزای درمانی و تجاری یونان نیاز به وقت سفارت قبلی نیست (دعوتنامه الزامی می باشد)
  • مدت زمان پاسخگویی به درخواست ویزای یونان متقاضی 15 روز کاری می باشد
  • حداقل چهل روز مانده به تاریخ دعوتنامه برای اخذ وقت سفارت یونان اقدام نمایید

 

بیمه مسافرتی ویزای یونان

    • تمامی متقاضیان ویزای یونان نیاز دارند که قبل از سفر اقدام به دریافت بیمه ی مسافرتی کنند
    • این بیمه می بایست تمامی هزینه های احتمالی بازگشت به کشور و همینطور تمامی هزینه های درمانی و بیمارستانی که ممکن است برای متقاضی در کشور یونان رخ دهد را کاملا پوشش دهد و تا پایان روز اقامت متقاضی دارای اعتبار باشد
    • این بیمه باید دارای حداقل پوشش بیمه ایی 30 هزار یورو باشد
    • شرکت بیمه گذار باید نماینده ایی رسمی در کشور یونان داشته باشد
    • برای دریافت بیمه ی مسافرتی نیاز به رزرو قطعی پرواز رفت و برگشت و فاکتور اینترنتی پرداخت شده ی هتل برای تمامی مدت زمان اقامت در یونان نیاز می باشد

نگران بیمه ی مسافرتی خود نباشید. در صورت تمایل امکان اخذ بیمه ی مسافرتی نیز میسر میباشد.
همچنین پیشنهاد ما برای آن دسته عزیزانی که گرفتاری های روزمره دارند پکیج اقدام برای ویزای شنگن شامل اخذ سفارت یونان + بیمه مسافرتی + رزرو پرواز + رزرو هتل میباشد.

سایت ادبی شعر ناب